به مناسبت ماه جهانی آلزایمر پویش آگاهی رسانی از بیماری دمانس و آلزایمر برگزار گردید. این پویش توسط گروه آموزشی سلامت سالمندی دانشگاه علوم پزشکی گناباد و با همکاری بنیاد فرزانگان شهرستان گناباد، مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی گناباد شکل گرفت و فعالیت های آموزشی و آگاهی بخشی طی برگزاری جلسات و برنامه های آموزشی در این ماه ادامه دارد .
به منظور برنامه ریزی و هماهنگی های لازم، جلسه ای در گروه سلامت سالمندی مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقا سلامت دانشگاه با دعوت از اعضا گروه، رئیس محترم اداره محترم بهزیستی شهرستان، همکاران معاونت بهداشتی دانشگاه و دانشجویان ارشد پرستاری سالمندی و سلامت سالمندی برگزار شد.
طبق مصوبات جلسه، یکی از فعالیت های این پویش بصورت برگزاری برنامه آموزشی برای سالمندان و میانسالان روستای بهاباد شهرستان گناباد برنامه ریزی گردید. در ادامه موضوعات آموزشی مرتبط با اهمیت توجه به عوامل پیشگیری کننده از دمانس و آلزایمر از دوران کودکی، جوانی، میانسالی و سالمندی بررسی شدند.
در این مورد خانم دکتر صادق مقدم بیان داشتند که در دوران کودکی عامل تحصیلات و آموزش به عنوان عامل پیشگیری کننده شناخته شده است و در دوران جوانی میانسالی چندین عامل از جمله کاهش شنوایی، افزایش چربی خون، افسردگی ، ضربه به سر ، فشار خون چاقی و... و در سالمندی بصورت تنهایی، آلودگی هوا و اختلال بینایی به عنوان عوامل خطر برای بیماری های طیف دمانس و آلزایمر شناخته شده اند.
در ادامه تصاویر برنامه آموزشی روستای بهاباد قابل مشاهده هستند.
شرکت مهر اندیشان دوستدار سلامت