یکی از سنتی ترین و قدیمی ترین غذاهای پرطرفدار ایرانی، غذای کله پاچه می باشد. غذای کله پاچه که قرن ها در سفره ایرانیان جایگاه ویژه ای دارد، در مورد مصرف آن در دوران سالمندی مسائلی وجود دارد که باید به آنها توجه ویژه ای داشته باشیم. در این اپیزود توصیه هایی در مورد مصرف این غذای پرطرفدار ایرانی به سالمندان عزیز ارائه شده است که امیدواریم مورد بهره برداری و استفاده مخاطبان گرامی قرار گیرد.
این اپیزود با طرح و برنامه ریزی توسط خانم دکتر لیلا صادق مقدم، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی گناباد و دکترای تخصصی سلامت سالمندان، و با همکاری شرکت مهراندیشان دوستدار سلامت و حضور دکتر الیاس نطاق، دکترای تخصصی علوم تغذیه و استادیار دانشگاه علوم پزشکی گناباد، به عنوان میهمان تهیه و تنظیم شده است.