مطالعهای جدید نشان داده است که خوردن انگور میتواند احتمال ابتلا به زوال عقل را کاهش دهد. این یافته که بخشی از یک سری مطالعات منتشر شده در مجله فودز (Foods) است، در فهرست گستردهای از تاثیرهای مثبتی گنجانده شده که خوردن این میوه میتواند بر سلامت شما داشته باشد.
به گفته پژوهشگران، این میوه بهویژه برای کسانی مفید است که به برنامههای غذایی پرچرب عادت دارند، زیرا این میوه سرشار از موادی است که باکتریهای سالم روده را تقویت میکند و کلسترول را کاهش میدهد. انگور همچنین سرشار از آنتیاکسیدان است که به بهبود سلامت و پیشگیری از بیماریهایی نظیر سرطان در انسان کمک میکند. در حال حاضر این گروه پژوهشگر دریافتهاند که آنتیاکسیدانهای موجود در انگور میتوانند با بهبود عملکرد نورونها یا سلولهای عصبی از مغز در برابر دمانس محافظت کنند.
مطالعه دوم پژوهشگران دانشگاه وسترن نیوانگلند (Western New England) آشکار کرد که خوردن انگور میتواند خطر ابتلا به بیماری کبد چرب (بیماری ایجاد شده ناشی از ذخیره چربی اضافی در کبد) را کاهش دهد و بر طول عمر شما تا پنج سال اضافه میکند. به دلیل عادتهای غذایی ناسالم، این بیماری یک مشکل سلامتی رو به رشد در سراسر جهان است و اگرچه به ندرت کشنده است، اما در صورتی که درمان نشود میتواند به نارسایی کبد یا سرطان کبد منجر شود.
سومین مطالعه این گروه هم نشان داد که انگور هنگام هضم، کالری میسوزاند که این به نوبه خود به افزایش سوختوساز بدن شما کمک میکند.